Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
bpi_press

Välkommen till

Be-Ge Plåtindustri AB


Be-Ge Plåtindustri AB tillverkar plåtkomponenter i upp till 25 mm tjock plåt i mindre och medelstora serier. Välkommen till vår webbplats.

bpi_amnes

Bäddlaser och laserstanskombi

Ämnesavdelning


Vi kan erbjuda en modern ämnesavdelning bestående av tre laserskärningsmaskiner varav en med integrerad stansenhet (Kombimaskin).

bpi_press2

Både större och mindre serier

Bockning & Pressning


Våra pressar används för verktygsbunden tillverkning i form av bockning och formning. Vi kan bocka upp till 4 meter långa plåtämnen i våra kantpressar. Vi har verktyg för de flesta förekommande radier.

bpi_valsning

Rostfritt och syrafast material

Valsning & Rullformning


Vi tillverkar framför allt koner och mantlar i rostfritt och syrafast material. Vi har också möjlighet att forma mantlarna.

bpi_svetsning

Licensierade svetsare

Svetsning


I våra avancerade svetsrobotceller kan vi svetsa 2 meter långa detaljer, svetsa i tunnplåt med varierande spalter och vi har storkompetens med licensierade svetsare för manuell svetsning.

be-ge_flags_slides

Be-Ge Plåtindustri AB - En del av

Be-Ge Koncernen

Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating division, Be-Ge Component division och Be-Ge Vehicle division.

Innovation, Flexibilitet och Kunskap

bpi_front Be-Ge Plåtindustri AB
startades 1951, under namnet Oskarshamns Plåtindustri AB. Under åren har bolaget utvecklats till en rationell industri för tillverkning av plåtkomponenter i mindre och medelstora serier. Läs mer...

Senaste nytt

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress för kontot. En identifieringskod skickas till dig. När du erhållit identifieringskoden kan du ange ett nytt lösenord för ditt konto.

Återställ ditt lösenord

Site Login