Laserskärning och stansning

Be-Ge Plåtindustri AB arbetar med laserskärning där effekter upp till 12kW finns tillgängligt samt att vi skär upp till 20 mm tjock olegerad plåt. Vår stansning görs i en kombinerad laser och stansmaskin.

Laserbeskärning

Laser effekter upp till 12kW

Be-Ge Plåtindustri AB förfogar över tre laserskärmaskiner med effekter upp till 12kW med möjligheter att skära 20 mm tjock olegerad plåt. Rostfritt går att skära upp till 15 mm och aluminium upp till 8mm. Utöver det finns det möjligheten att skära både koppar och mässing upp till 6,0 mm.

Fiberlasermaskin

Stansmaskin

Fiberlasermaskin

I verksamheten finns det en TruLaser Center 7030 från Trumpf. En fiberlaser på 12kW med automatiskt plåtlager och sortering. Med höjdlagret TruStore 3030 som finns installerat kan vi köra helt automatiserad och obemannad fiberlaserskärning i olika plåtkvalitéer och tjocklekar.

Kombinerad laser och stansmaskin

Be-Ge Plåtindustri AB stansar i en kombinerad laser och stansmaskin, i tjocklekar upp till 8 mm, där går det också att prägla, gänga eller forma. Samtliga maskiner hanterar plåtformat upp till 1500X3000 mm.

 

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.